RIMO 400

€79,00

Deze dimmer werkt in combinatie met een tijdklok. Wanneer de tijdklok stroom doorgeeft aan de dimmer, gaan de dimbare lampen langzaam opdimmen. Na 25 minuten branden de lampen op volle sterkte. De lampen blijven op volle sterkte branden totdat de tijdklok uitschakelt. Daarna gaan de lampen langzaam afdimmen tot het 25 minuten later volledig gedoofd zijn.
Het is mogelijk om een nachtverlichting in te stellen, de sterkte hiervan is naar wens in te stellen met de draaiknop linksonder op het toestel.

U heeft voor de RIMO 400 twee stopcontacten nodig. Een voor een de tijdklok en een voor de dimmer. U stelt de tijdklok naar wens in en plaatst deze in het ene stopcontact. Vervolgens plaatst u de dimmer in het andere stopcontact. De stekker aan het snoer van de dimmer plaatst u in de tijdklok. U kiest de sterkte voor de nachtverlichting. Stop de stekker van de dimbare lampen in de dimmer. Dit kunnen meerdere lampen zijn, zolang de het totale Wattage van deze lampen niet hoger is dan 400 Watt. U kunt als beste de dimbaar halogeen gebruiken. Het gebruik van dimbare spaarlampen en dimbaar LED raden wij af, omdat deze gaan knipperen.

Wij geven 2 jaar garantie op de RIMO 400.

Gerelateerde artikelen: